Om oss

Om hygienbutiken.se

Hygienbutiken.se erbjuder hygienprodukter & förbrukningsvaror både till privatpersoner och företag. Genom vårt breda sortiment och våra förmånliga priser strävar vi efter att vara kundernas naturliga förstahandsval när det gäller leverantörer av hygienprodukter & förbrukningsmaterial.

Vi på hygienbutiken.se vill göra det enkelt och trevligt att köpa förbrukningsmaterial! Vi tror att en kund blir glad och nöjd genom bra priser, snabba leveranser och många valmöjligheter. Hos oss kan du som kund inte bara förvänta dig produkter från kända varumärken - genom vårt unika lojalitetssystem erbjuder vi dessutom poäng på alla produkter du handlar. Dessa poäng kan sedan bytas mot olika produkter i premieshoppen. Vi erbjuder dessutom fri frakt vid köp över 995 kronor exkl. moms!

Miljövänliga produkter

Vi på hygienbutiken.se ställer höga krav på våra leverantörer för att du ska känna dig trygg. Du kan göra bra val av förbrukningsmaterial och rengöringsprodukter utifrån ekonomi, kvalitet, ergonomi och miljöpåverkan. Vi hjälper dig och ditt företag nå era miljömål genom att leverera det absolut bästa marknaden har att erbjuda.

Våra leverantörer håller måttet

I vår grossistverksamhet ställs höga krav på våra leverantörer. Vi eftersträvar att alla produkter i sortimentet ska ha väldokumenterat innehåll, vara testat och så långt som möjligt uppnå de miljöklassningar som finns för marknaden. Vi utökar ständigt vårt sortiment för att kunna erbjuda våra kunder ett miljövänligt helhetskoncept.

Välplanerade leveranser skapar trygghet för både dig och miljön

Vi arbetar konstant med att förbättra vår leveransplanering ur miljöhänsyn.

Optimera din användning av våra produkter med rätt kunskap.

Med rätt kunskap får du ut ännu mer av våra produkter samtidigt som vi sparar miljön och du får en bättre ekonomi.

hygienbutiken.se ägs och drivs av Novaprofil Sverige AB (Org. Nr 559168-8733).

Företaget har sitt säte i Helsingborg.


Hygienbutiken.se har hög kompetens inom hygien, städ och förbrukningsvaror. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och vi utvecklar oss och utökar vårt sortiment i takt med att vi växer med våra kunder.

Vår ambition är att ständigt kunna förbättra vår service, utöka vårt sortiment med fokus på dig som kund. Varje vecka har vi nya produkter att erbjuda. Kampanjer och erbjudanden skickar vi direkt till dig som kund. Vi har även personlig service för våra kunder så att vi kan tillsammans kunna utveckla deras verksamhet.

Det som idag är hygienbutiken.se startade som Skånsk Företagshygien 1989.

Vår historia är alltså ganska lång, men vi fortsätter att leverera hög kvalité till dig – rätt produkt, på rätt tid och till rätt pris.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden!

Välkommen till oss på